Ққ

ң

Ү ͠ Ә

 

 

 

 

 

2019 ғ 9 қү 9 2019

ғ 11.00- 11.00

 

1. ң өң ғ қ қ.

.

2. Ққ ң ә құғ ң ө .

, .

3. ң ө .

.